saladeboek

Hollandse pot

Van hetebliksem en zure haring.

Nederland kent een uitgebreide keuken met vele heerlijke recepten, waarvan veel nog uit grootmoeders tijd. Ook nu zullen ze nog overheerlijk smaken. Koken, bakken, stoven, braden, zoals dat vroeger ging. Stamppotten, hutspotten, aardappelgerechten, eier-, vlees-, vis-, en wildgerechten komen aan bod. Trek in erwtensoep of biefstuk met champignons en spekjes? Menigeen loopt het water al in de mond bij het denken aan een lekker varkenslapje of een gevulde varkenshaas.


Gemiddelde beoordeling:

ster groen ster groen ster groen ster groen ster wit

meer dan 80 recepten voor elk seizoen

Auteur: Danny Ruijtenberg
Nederlands - Paperback
100 pagina's
Cuisine Uitgeverij B.V. | maart 2011

€ 9,95 (incl. BTW)
Bestel button
Productinformatie:
Druk: 12
ISBN 10: 9055137685
ISBN 13: 9789055137688

recept Hollandse Pot
Stampotandijvie

1 kg kruimige aardappelen; 500 gr andijvie, liefst aan krop; flinke scheut melk; flinke klont boter en peper en zout


© Scapi Creative Consultant | www.scapi.nl