Op een ongeëvenaarde locatie in Vreeland aan de Vecht bevindt zich Restaurant Hotel De Nederlanden. Het etablissement is gevestigd in een monumentaal pand op een van de meest pittoreske plekjes van ons land.
Patron Cuisinier Wilco Berends zwaait hier de scepter. Wilco kookte voorheen een ‘Ster’ bij Restaurant Merlet in Schoorl. Sinds 2007 kookt hij de sterren van de hemel bij De Nederlanden en wist in dit kader de ‘Ster’
van zijn voorganger Eric Boer te behouden. Zijn keuken staat volledig in het teken van dagverse producten met respect voor het aanbod van de seizoenen en een kookstijl die zich ondanks het veelal geraffineerde smaakpalet, bijna als ‘naturel’ laat omschrijven.
Klik hier naar het recept van de maand, gepresenteerd door Wilco Berends zelf.
Naam : Wilco Berends, Geboorte plaats : Barsingerhorn,
Geboorte datum : 16-04-1972, gehuwd, 2 kinderen
Kijk in Hoge of in • Lage kwaliteit